×
Фільтр товару
Від До грн






Закрити

Щодня кухонні стільці піддаються багаторазовому максимальному навантаженню. Витримати її здатні лише міцні конструкції. Надійність – головний із критеріїв вибору, якому всі стільці для кухні повинні відповідати. Щоб випробування стільців часом та інтенсивною експлуатацією пройшло успішно, увагу потрібно приділити ще й наступним моментам:

  • Материал каркаса. Купити кухонні стільці можна на металевому каркасі, повністю дерев’яні, або із пластику. Кожен із матеріалів має власні переваги:
    • Моделі на металокаркасі найбільш міцні та практичні. Доречні у будь-якому кухонному інтер’єрі.
    • Дерев’яні обідні стільці красиві, у догляді невибагливі. Вони довговічні, естетичні, екологічно чисті.
    • Пластикові моделі легкі та дешеві. Їхні кольори яскраві. Привабливі вони і гігієнічністю, тому що миються легко.
  • Особливості конструкції. Для просторого приміщення стільці обідні купити можна будь-якого розміру та типу конструкції. Складні та штабелювані моделі оптимальні для кухні з малими габаритами. Відсутність спинок дозволяє забирати стільці під стіл, коли потреба в них відсутня.
  • Матеріал оббивки. Переважно шкіра та еко-шкіра. Ці матеріали легко чистяться і довго не зношуються. За текстилем доглядати трохи складніше.
  • Зручність. Любите довго сидіти за столом? У цьому випадку стільці для кухні купити краще з м’яким сидінням. Сидіти на них набагато комфортніше, ніж на моделях із твердими сидіннями. Пам’ятайте, надто велика товщина м’якого наповнювача може спричинити погіршення постави. Придивіться до форми спинки, вона має бути ергономічною.
  • Дизайн. Необов’язково щоб всі кухонні меблі виконані були в одному кольорі. Її кольори та відтінки можуть бути різними. Головне, щоб між ними була гармонія, як у забарвленні та використовуваних матеріалах, так і декоративних елементах, якщо вони присутні.
  • Різноманітність зручних, міцних, стійких і простих у догляді стільців пропонує ProMebli™. Купити можна ту кількість предметів меблевого інтер’єру, яка потрібна для вашої кухні. Можливе формування практичної кухонної групи з окремих предметів, «розкиданих» за каталозі.